یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۱
۰ نفر

استفاده از فریزر باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه می‌شود و کمک می‌کند تا موادغذاییِ فصل‌های مختلف را نگهداری کنیم. با این وجود بعضی از موادغذایی را نباید فریز کرد.

عکس های مواد غذایی حاوی آهن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بعضی از خوراکی‌ها در دمای فریزر سالم نمی‌مانند و طعم و مواد مغذی‌شان را از دست می‌دهند. دقت در نگهداری صحیح از موادغذایی، باعث سلامتی و افزایش کیفیت غذاها می‌شود.

کارشناسان تغذیه تاکید دارند گاهی یخ‌زدگی باعث خراب شدن مواد غذایی و از بین رفتن خواص آنها می‌شود.

بعضی از خوراکی‌هایی که هرگز نباید در فریزر نگهداری شوند عبارتند از:

- شیر و پنیر: یخ زدگی باعث جدا شدن مواد تشکیل دهنده شیر و پنیرها از یکدیگر می‌شود و آنها را غیرقابل خوردن می‌کند.

- ماست: در دمای پایین ماست بریده‌بریده می‌شود و طعمش تغییر می‌کند. شاید بپرسید روش نگهداری ماست در فریز چیست؟ باید بگوییم فریز کردن این خوراکی در کل اشتباه است. ماست یخ‌زده تنها برای آشپزی قابل استفاده است و برای مصرف مستقیم توصیه نمی‌شود چون خاصیت پروبیوتیکی‌اش را از دست داده است.

- سیب زمینی: از آنجا که این ماده غذایی آب زیادی دارد، یخ زدگی باعث می‌شود که سیب زمینی بسیار شل شود.

- غذاهای سرخ شده: یخ‌زدگی باعث می‌شود که تُردی این غذاها از بین برود و خمیری می‌شوند. در ضمن اگر مواد سرخ شده را بعد از یخ‌زدن دوباره در روغن بیندازید، غذایتان چرب‌تر می‌شود و برای سلامتی مضر است. توصیه می‌شود موادغذایی را به‌اندازه مصرف سرخ کنید تا نیازی به نگهداری نباشد.

- سبزیجات و میوه‌های خام: هر سبزی یا میوه‌ای که آب زیادی داشته باشد مانند کرفس، خیار، هندوانه و سبزهای سالادی در صورت منجمد شدن دوام نخواهند آورد. زیرا مولکول های آب درون آنها به کریستال‌های یخی تبدیل می‌شود و زمانی که برای مصرف از حال انجماد خارج شوند، شما با ظرفی از غذاهای له شده و غیرقابل مصرف روبرو خواهید شد.

کد خبر 857949
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha